Suntem încântați să vă anunțăm că, după succesul înregistrat la Congresul European de Radiologie (ECR) 2023, ECR Escape Room pornește într-un tur, ajungând în această toamnă și la Congresul Național De Radiologie și Imagistică Medicală.
Societatea Europeană de Radiologie (ESR) și Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România (SRIM) vor introduce această activitate populară și interactivă la congresul național din Craiova, oferind participanților oportunitatea de a se angrena în domeniul imagisticii într-un mod unic și distractiv. ECR Escape Room va fi din nou organizată la fața locului de către organizația Young Radiologists din Charité (Berlin) în colaborare cu ESR.

Asigurați-vă că luați parte la Radiology Escape Room pentru o experiență palpitantă de 20 de minute. Până la 5 participanți deodată pot lua parte la provocare, jucând rolul unor radiologi rezidenți în prima lor gardă de noapte, când un tânăr pacient implicat într-un accident de mașină este adus de urgență. Echipa dumneavoastră trebuie să stabilească diagnosticele în intervalul de timp prestabilit, astfel încât echipa chirurgicală să cunoască ce trebuie făcut în camera de operație.

Grăbiți-vă, deoarece premii grozave vor fi acordate echipelor care rezolvă cazul cel mai repede!

Rămâneți aproape, mai multe informații vor fi anunțate odată cu apropierea congresului!