Dragi Colegi, 

Va steptam la Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală, ce se va desfășura în perioada 1-3 octombrie 2021, în Poiana Brașov.

Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală este unul dintre cele mai ample evenimente științifice din România și are o structură de desfășurare complexă, cu sesiuni de comunicare simultane, cursuri practice, simpozioane și expoziție medicală. Evenimentul reunește anual colegi radiologi din Centrele de Radiologie şi Imagistică Medicală de tradiție din România, precum și invitați de notorietate din străinătate.

Sperăm că evenimentul să se desfășoare hibrid. Participanții care doresc să fie prezenți fizic, în limita regulamentului impus de Ministerul Sănătății, să fie prezenți în Poiana Brașov, iar ceilalți au posibilitatea de a urmări evenimentul live, pe o platformă digitală.

Pentru a ne asigura că respectăm măsurile în vigoare, se vor pune la dispoziție 150 de locuri cu prezență fizică, preponderent vaccinați. Ne pare rău că nu putem organiza acest eveniment pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online, unde nu există limitare de locuri.

Programul științific va cuprinde studii de caz, mese rotunde, sesiuni și cursuri practice oferind o excelentă oportunitate pentru participanți să învețe, să fie instruiți și să găsească răspunsuri concrete pentru diferite situații întâlnite în practica de zi cu zi.

Evenimentul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România.

Congresul Național este evenimentul reper unde întreaga comunitate a radiologiei descoperă în cadrul zonei de expoziție cele mai inovatoare dispozitive prezentate de companiile partenere, motiv pentru care le mulțumim că au răspuns invitației noastre.

Pentru detalii si inscriere accesati https://srim2021.medical-congresses.ro/

Cu respect şi consideraţie,

Conf. Dr. Bogdan POPA

Președinte SRIM