Stimati colegi,

Ne face o deosebita placere sa anuntam organizarea Congresului National de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania, care va avea loc in perioada 6-8 octombrie 2017, la Bucuresti, in salile de conferinta ale complexului Grand Hotel Phoenicia. De asemenea, va anuntam si deschiderea sitului congresului.

Congresul va fi precedat in ziua de 5 octombrie de Cursul precongres, organizat cu suportul Societatii Franceze de Radiologie, si sustinut de personalitati marcante ale radiologiei franceze, curs focalizat pe Imagistica multiparametrica cerebrala si abdomino-pelvina.

Congresul va grupa o paleta larga de sesiuni plenare, cursuri, prezentari stiintifice si postere, punand accent pe sesiunile plenare la care vom avea sansa sa beneficiem de experienta si talentul oratoric al unor prestigiosi radiologi din radioimagistica europeana, in diferite domenii de varf ale imagisticii medicale, si pe cursurile tip update si review centrate pe o anumita patologie. Vom dezvolta la acest congres cursurile multidisciplinare, in care vor fi angrenati colegii nostri clinicieni, precum si diferite tipuri de sesiuni pentru comunicarile scurte, prezentari de cazuri speciale, imagini capcana si nu in ultimul rand sesiunile pentru postere, grupul junior, tehnicieni, asistenti si fizicieni.

Va asteptam cu drag si cu multe lucrari la congres.

Prof. Dr. Ioana Lupescu

Presedinte SRIM

Dr. Bogdan-Stefan Olteanu

Presedinte Congres