In perioada 30 Iunie - 3 Iulie 2021 se va desfasura Scoala de Vara a SRIM, in sistem hibrid, atat on-line, cat si on-site in Brasov. 

Un eveniment dedicat rezidentilor si tinerilor specialisti. Scoala de Vara reprezinta o  excelentă oportunitate pentru participanți să învețe, să fie instruiți și să găsească răspunsuri concrete pentru diferite situații întâlnite în practica lor prin intermediul unui program științific de top.

Pentru participarea on-line nu exista o limita de locuri.

Inscrierile pentru evenimentul on-line se vor face direct pe site-ul evenimentului in perioada 5 Iunie - 20 Iunie 2021

Avand in vedere restrictiile in vigoare, in contextul epidemiologic actual, au fost alocate 60 de locuri cu prezenta fizica, rezervate rezidentilor din anii 3-5. Rezidentii participanti la formatul fizic vor fi desemnati de catre coordonatorii acestora de rezidentiat, in limita locurilor alocate fiecarui centru.

*IMPORTANT! Pentru a fi validată înscrierea – medicul aplicant trebuie să dovedească apartenența la SRIM pe anul 2021 (să fie membru SRIM cu cotizația plătită pe anul 2021). Documentul se va trimite catre Bianca Sas (bianca.sas@palomatours.com) în cel mai scurt timp posibil. 

https://brasov-srim2021.medical-congresses.ro