Cum devin membru?

SRIM reuneste, ca membri activi, medici de specialitate si alti profesionisti din domeniul Radiologiei, Imagisticii Medicale si Radiologiei Interventionale, care practica in Romania (sau in UE). Pot deveni membri asociati medici din alte specialitati decat cele incadrabile in acest domeniu sau medici de specialitate din afara UE.

Sunteti de acord cu STATUTUL SRIM? Pentru a deveni membru SRIM este necesar sa completati FORMULARUL DE ADEZIUNE. Va rugam sa furnizati date corecte si complete, altfel inscrierea nu poate fi validata! Este posibil sa vi se ceara  ulterior documente de confirmare. Veti primi un mesaj  la validarea inscrierii, dupa care va veti putea accesa contul de membru si veti putea plati COTIZATIA DE MEMBRU.

Ce avantaje au membrii SRIM?

    - Participarea in principala asociatie stiintifica si profesionala din domeniu.

    - Dreptul de a alege si de a fi ales in conducerea organizatiei

    - Accesul la paginile site-ului rezervate pentru membri cu posibilitatea de identificare si comunicare prin site cu alti membri, descarcarea Certificatului de membru, primirea Buletinului informativ, etc.

    - Taxe de participare reduse la manifestarile organizate de SRIM si societatile afiliate

    - Inscriere preferentiala la cursurile organizate de SRIM

    - Posibilitatea accederii la burse si alte modalitati de sustinere financiara

    - Dobandirea automata (doar pe baza cotizatiei SRIM, fara alta cotizatie) a calitatiiea de membru al Societatii Europene e Radiologie (ESR), cu toate beneficiile incluse: taxa redusa la congres (ECR), posibilitatea inscrierii la cursurile ESOR, accesul la burse si finantari, accesul la resursele educationale si stiintifice OnLine ale ESR, precum si la revistele ESR.

    - Posibilitatea de adeziune la Socitetate Franceza de Radiologie (SFR) cu cotizatie redusa si cu toate beneficiile aferente: accesul la congres (JFR) cu taxe reduse, Journal de Radiologie, educatie on-line, etc.

    - Beneficii de reciprocitate convenite cu alte societati profesionale din Romania